Taxi & Driver
εξοπλισμός
Ταξίμετρα: Ο σωστός εξοπλισμός για κάθε ταξί

Ταξίμετρα: Ο σωστός εξοπλισμός για κάθε ταξί

Η Semitron είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες ταξιμέτρων στην ευρωπαϊκή αγορά, με έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων ταξιμέτρου.

Επί 40 έτη η Semitron προμηθεύει το 80% της ελληνικής αγοράς των ηλεκτρονικών ταξιμέτρων ΠΑΝΘΗΡΑΣ. Η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών δίνει στην εταιρία εξαγωγικό προσανατολισμό, επιτυγχάνοντας την εδραίωσή της σε όλο και περισσότερες χώρες ανά τον κόσμο.

Είτε πρόκειται για απλό ταξίμετρο, ταξίμετρο καθρέπτη ή ένα ταξίμετρο με ενσωματωμένο εκτυπωτή, τα ταξίμετρα της Semitron είναι φιλικά προς το χρήστη, σχεδιασμένα με high-end τεχνολογία και κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά για υψηλές θερμοκρασίες και εκτεταμένη χρήση. Είναι το ιδανικό εργαλείο τόσο για οδηγούς/ιδιοκτήτες όσο και για στόλους ταξί, σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθούν προϊόντα από τη μεγάλη γκάμα της Semitron:

Panther 6F 

Με την άφιξη της σειράς Panther 6 MID νέοι τύποι καινοτόμων ταξιμέτρων έκαναν την εμφάνισή τους, όπως το P6F με ενσωματωμένο εκτυπωτή, που συνδυάζει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται από έναν επαγγελματία οδηγό ταξί. Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Oικονομικών, παρατείνεται η δυνατότητα  πώλησης/τοποθέτησης της ΑΔΗΜΕ (Αυτόνομη Δημοσιονομική Μονάδα Επεξεργασίας) ταξιμέτρου P6F με ενσωματωμένο εκτυπωτή έως 30/8/2017.

Panther 6S

Η Semitron, ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών, βελτιώνει το πιο προηγμένο ταξίμετρο καθρέπτη στον κόσμο, το P6S. Έως σήμερα η Semitron πούλησε πάνω από 100 χιλιάδες τέτοιες συσκευές, ενώ σύντομα θα επιτρέπεται και στην Ελλάδα η πώληση και εγκατάσταση τέτοιων ταξιμέτρων της σειράς Πάνθηρας 6, όπως το ταξίμετρο καθρέπτης P6S και τα ταξίμετρα με LED οθόνη.

Panther 6C

Αυτή τη στιγμή διατίθεται στην ελληνική αγορά το νέο ταξίμετρο – ΑΔΗΜΕ P6C50, το οποίο πληροί τις νέες προδιαγραφές βάσει ΠΟΛ 1220 και θα έχει άμεση επικοινωνία με τον κρατικό διακομιστή. Το P6C είναι ένα ταξίμετρο με LCD οθόνη, εγκεκριμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές 2004/22 EC MID, το οποίο συνδέεται με τερματικά POS, εκτυπωτές και ποικίλες περιφερειακές συσκευές.

Panther 6L

To P6L είναι ένα νέου τύπου ταξίμετρο, μικρό σε μέγεθος και εύκολο στη χρήση. Προγραμματίζεται απλά μέσω πιστοποιημένων αντιπροσώπων, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών ταριφών με προ-προγραμματισμό και παρακολούθησης λεπτομερειών βάρδιας με τη χρήση του “Trip ΙD”. Με το P6L, μάλιστα, παρέχεται και εκτεταμένος χειρισμός βάρδιας, συμπεριλαμβανομένων των διαλειμμάτων του οδηγού, ωρών εργασίας και κλειδώματος ταξιμέτρου.

LP50

Ο θερμικός εκτυπωτής LP50 της Semitron αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που απαιτούν μικρό μέγεθος και αδιάλειπτη εκτύπωση, παρέχοντας εμπιστοσύνη και aμεσότητα κατά τη χρήση. Είναι κατάλληλος για εφαρμογές, όπου η διάρκεια και η αντοχή είναι ζωτικής σημασίας.

Φωτεινές επιγραφές κίτρινες και μπλε

Οι κουκούλες της SEMITRON είναι κατασκευασμένες από ειδικό shock proof και μεγάλης αντοχής στις καιρικές συνθήκες υλικό. Σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση με υψηλή φωτεινότητα και απαλό εσωτερικό φωτισμό LED.


Τελευταία νέα

Ακολουθήστε το taxianddriver.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο taxianddriver.gr.