Taxi & Driver
ταξί
Αξιολογήστε που θα ασφαλίσετε το ταξί σας και μην θαμπώνεστε από το φθηνό ασφάλιστρο!

Αξιολογήστε που θα ασφαλίσετε το ταξί σας και μην θαμπώνεστε από το φθηνό ασφάλιστρο!

Είναι άλλο πράγμα η μείωση των μηνιαίων εξόδων ενός επαγγελματία προκειμένου έναν νοικοκυρεμένο κύκλο εργασιών και άλλο πράγμα είναι η επιλογή ελαφρά την καρδία ενός «χαρτιού» να έχει στο ντουλαπάκι του ταξί και του λεωφορείου του…

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα με πελάτες, πρακτορεία, συνεταιρισμούς, broker, εταιρείες, ασφαλιστές και συμβόλαια, ο Μέντωρ Διαμεσολαβητής και το nextdeal.gr ενημερώνουν σχετικά.

Διάφορες είναι οι χρήσεις οχημάτων προς ασφάλιση όπως Επιβατικό Ιδιωτικής Χρήσης, ΕΙΧ Ενοικιαζόμενο, Επικαθήμενο, άνω 7 θέσεων κ.α., Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης ΦΙΧ ρυμουλκούμενο 2/4/6 τροχών, Υδροφόρο, Πυροσβεστικό, Γερανός, ΦΙΧ Αγροτικό όλων των τύπων, Μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων, Γερανοφόρο, Βαμβακοσυλλέκτης, Μπετονιέρα, Απορριμματοφόρο, Αυτοκινούμενο Τροχόσπιτο, Μπουλντόζα, Θεριζοαλωνιστική Μηχανή, Εκσκαφέας και εκσκαφέας κλειστού τύπου, Ταξί, Αγοραίο Ταξί/ Επαρχίας, Φορτηγό Δημοσίας Χρήσης, ΦΔΧ με Ρ 2/4/ 6 Τροχών, Επικαθήμενο, Ψυγείο, Ρυμούλκα Εξωτερικού, Εθνικών/Διεθνών Μεταφορών, Τουριστικά Λεωφορεία, Αστικά, Υπεραστικά, Σχολικά, Ιδρυμάτων, Ναών, Βιομηχανιών, Μοτοσυκλέτες έως 50 cc, Τρίκυκλα, Ενοικιαζόμενα Δίτροχα και άλλες πολλές και διάφορες χρήσεις που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας κάθε οχήματος.

Ασφαλώς όλα τα οχήματα οποιουδήποτε τύπου και κυβισμού κατά την διάρκεια κίνησης τους στους δρόμους έχουν την ίδια πιθανότητα να εμπλακούν σε ατύχημα. Ιδιαίτερα όμως ΦΔΧ, Ταξί και Λεωφορεία διατρέχουν ένα παραπάνω κίνδυνο υπό την βάση πως κινούνται περισσότερο για επαγγελματικούς λόγους και πως μεταφέρουν αγαθά και επιβατικό κοινό. Οι ιδιοκτήτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα θα πρέπει να εξετάζουν πολύπλευρα το συμβόλαιο αστικής ευθύνης προς τρίτους, να ρωτούν για την εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου σε προγενέστερα τροχαία ατυχήματα, να αξιολογούν το σύνολο της αξιοπιστίας της εταιρείας που θα εμπιστευτούν καθώς και τον ίδιο τον διαμεσολαβητή που τους προτείνει μια ασφάλιση για το επαγγελματικό τους όχημα.

Παράδειγμα αποτελεί το οδικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Απρίλιο 2003 που στοίχισε την ζωή σε 21 μαθητές και τον τραυματισμό άλλων 9 με ύψος αποζημιώσεων συνολικά 8.500.000 εκ. ευρώ.

Αδιαμφισβήτητα οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούσαν τα τελευταία έτη στις εμπορικές συναλλαγές ανάγκασε ορισμένους επαγγελματίες οδηγούς να επιλέγουν αποκλειστικά με κριτήριο το χαμηλό ασφάλιστρο. Οι ασφαλιστές προκειμένου να διατηρήσουν τους πελάτες τους υπέκυπταν σε έναν φαύλο κύκλο συνεχώς μειούμενου ασφαλίστρου. Όμως άλλο πράγμα είναι η μείωση των μηνιαίων εξόδων ενός επαγγελματία προκειμένου έναν νοικοκυρεμένο κύκλο εργασιών και άλλο πράγμα είναι η επιλογή ελαφρά την καρδία ενός «χαρτιού» να έχει στο ντουλαπάκι του φορτηγού και του λεωφορείου του…

Ενημερωθείτε υπεύθυνα από τον προσωπικό σας διαμεσολαβητή και διασφαλίστε την συνέχιση των εργασιών της επιχείρησης σας.


Τελευταία νέα

Ακολουθήστε το taxianddriver.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο taxianddriver.gr.