Taxi & Driver

Τροχαίο στο Καβούρη: Σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Τροχαίο στο Καβούρη: Σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Σήμερα, 29 Ιουνίου 2021, στις 5 τα ξημερώματα σημειώθηκε τροχαίο με ένα απορριμματοφόρο όχημα του δήμου και ένα διερχόμενο ταξί. Η σύγκρουση πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι, στη παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη στη συμβολή με την οδό Βορέου. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου. 

Πως έγινε το τροχαίο; 

Όπως μαθαίνουμε από τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, κύριο Κώστα Παπαδόπουλο, το ατύχημα έγινε την στιγμή που το απορριμματοφόρο θέλησε να στρίψει δεξιά και το ταξί έπεσε πάνω του. Μάρτυρας του περιστατικού είναι ένας εργάτης του δήμου, ο οποίος την στιγμή που συνέβει το τροχαίο, βρισκόταν πίσω από το όχημα. Ωστόσο, όλοι πρόλαβαν να βγουν εγκαίρως από τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τραυματίες. 

Μέσα σε λίγα λεπτά τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, από τις οποίες καταστράφηκε ένα ακόμη αυτοκίνητο που βρισκόταν κοντά. Παράλληλα, ένα τέταρτο αμάξι που επίσης βρισκόταν στο σημείο υπέστη υλικές ζημιές. 

Τροχαίο ατύχημα
Πως έγινε το τροχαίο;

Γιατί προκλήθηκαν φωτιές; 

Το ταξί όπως και το απορριμματοφόρο λειτουργούσαν με πολύ εύφλεκτα υλικά. Συγκεκριμένα, το ταξί χρησιμοποιούσε φυσικό αέριο και το όχημα για της αποκομιδής σκουπιδιών με υγραέριο. Για αυτό το λόγο αμέσως έγιναν εκρήξεις και αναπτύχθηκαν φωτιές. 

Πως αντιμετωπίστηκαν οι φωτιές; 

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο έφτασε αμέσως η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να κατασβέσουν γρήγορα τις φωτιές. Μετά τη ρήξη αφρού και νερού, οι εστίες έσβησαν. Μάλιστα, για να σιγουρετούν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, μονάδες της Πυροσβεστικής παρέμειναν εκεί μέχρι τις 07.00. Γύρω στις 10.00 αποκαταστάθηκε ολοκληρωτικά το ρεύμα της λεωφόρου.

Πηγές:

Exit mobile version