Site icon Taxi & Driver

«Τρέχει» ηλεκτρονικός διαγωνισμός μεταφοράς μαθητών της Μεσσηνίας

διαγωνισμός

«Τρέχει» ηλεκτρονικός διαγωνισμός μεταφοράς μαθητών της Μεσσηνίας

Με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών 31 Μαΐου 2018, ώρα 23:59, «τρέχει» ο νέος ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός μεταφορά μαθητών Μεσσηνίας.

Η διαδικασία διενεργείται με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης promitheus.gov.gr.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 6.943.856,08 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. (8.610.381,55 ευρώ με Φ.Π.Α.). Ο διαγωνισμός αφορά σε τριακόσια είκοσι έξι (326) τμήματα (παρτίδες) ή δρομολόγια (λεωφορείων και ΤΑΞΙ), στα οποία μπορούν να υποβληθούν προσφορές για ένα ή περισσότερα ή όλα τα τμήματα – δρομολόγια.

Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τιμή που προκύπτει από το προσφερόμενο ποσό έκπτωσης (%) σε ακέραιες μονάδες.

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία των προσφερόντων είναι:
α) Το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (Ε.Ε.Ε.Σ.), όπως  προβλέπεται στην παρ. 1 και 3 του άρθρου 79 του Ν. 4412/2016
β)  Εγγύηση συμμετοχής (1%)
γ) Αποδεικτικά – νομιμοποιητικά έγγραφα κάθε συμμετέχοντος
δ) Υπεύθυνη δήλωση ψηφιακά υπογεγραμμένη
ε) Μόνο για Ανώνυμες Εταιρείες (Α.Ε.): Αναγκαία προϋπόθεση είναι η ονομαστικοποίηση των μετοχών μέχρι φυσικού προσώπου (άρθρο 8, παρ.4 του Ν. 3310/2005). Η συνδρομή αυτής της προϋπόθεσης αποδεικνύεται με συγκεκριμένα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην προκήρυξη
στ) Τεχνική προσφορά, με τα εξής δικαιολογητικά:

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων (για τους διαγωνιζόμενους που οι προσφορές τους θα κριθούν οικονομικά πιο συμφέρουσες) ανάμεσα στα δικαιολογητικά κατακύρωσης συμπεριλαμβάνονται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Exit mobile version