Στο “Lykos Steak House” έβαλαν το λύκο να φυλάει την προβατίνα! Ένα κρεατοκεντρικό εστιατόριο με ψυχή ταβέρνας και διακόσμηση μπιστρό!
Ο Βαγγέλης Λύκος, τρίτης γενιάς κρεοπώλης του πειραιώτικου χασάπικου Ζυγός, και ο Θανάσης Βασίλαινας, τρίτης γενιάς εστιάτορας του ομώνυμου εστιατορίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν στο πιάτο μας τα καλύτερα ελληνικά κρέατα: μοσχάρι, αρνί και κατσίκι από Ελασσόνα, Τρίπολη, Σέρρες, Βόνιτσα και Νάξο, χοιρινά από μια μικρή φάρμα στη Σπάρτη –μπριζολάκια λαιμού, μεγάλη σπαλομπριζόλα κι ένας ιδιότυπος γύρος από πανσέτα–, βιολογικό κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής από κρητικές φάρμες ξεκοκαλισμένο, ψημένο και κομμένο σε παϊδάκια (σαν ταλιάτα).
Τα λουκάνικα, το τσορίθο και τα σουτζούκια τα φτιάχνουν μόνοι τους, ενώ εκτός από premium κοπές (σπαλομπριζόλα, rib eye, tomahawk και κιλότο) μας κακομαθαίνουν με προβατίνα, γλυκάδια και πατσαδάκια κοκκινιστά. Φάβα Φενεού, τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα, γιουβετσάκι με μάγουλα μόσχου και κόκορας κοκκινιστός με χυλοπίτες απλώνουν την γκάμα του μενού σε comfort γεύσεις, τις οποίες συνοδεύουν τα κόκκινα κρασιά που κυριαρχούν στη wine list (50-60 ετικέτες).
Lykos Steak House: Αιτωλικού 72, Πειραιάς, 2104612457
Πηγή: Αθηνόραμα
Τελευταία νέα
- Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Πότε και γιατί γίνεται;
- Αιτίες υπερθέρμανσης κινητήρα αυτοκινήτου
- Αξίζει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;
Ακολουθήστε το taxianddriver.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο taxianddriver.gr.