Taxi & Driver
Taxi Μακρυνιώτης
Taxi Μακρυνιώτης: Δεσμός εμπιστοσύνης σε κάθε χιλιόμετρο

Taxi Μακρυνιώτης: Δεσμός εμπιστοσύνης σε κάθε χιλιόμετρο

Στην επιχείρηση Auto Taxi Μακρυνιώτης, ο πελάτης-ενδιαφερόμενος μπορεί να δει και να ενημερωθεί σχετικά με το ταξί και τις υπηρεσίες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ακούσει συμβουλές, να κάνει διεκπεραιώσεις, να μάθει πληροφορίες, να ενημερωθεί για προσφορές στον χώρο του ταξί και όλα αυτά με την οργάνωση και την κατεύθυνση από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξί που προσφέρει η επιχείρηση.

Υπηρεσίες

Μισθώσεις & Εκμισθώσεις Ταξί

Οι μισθώσεις και εκμισθώσεις ταξί γίνονται σε μορφές προσαρμοσμένες στις προσωπικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία και ποικίλουν από πλήρη ανάληψη διαχείρισης μέχρι εύρεση επιλεγμένων επαγγελματιών οδηγών.

Στόχος της εταιρείας είναι να σας προσφέρει υπηρεσίες για την καλύτερη διαχείριση των αναγκών σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το διαχειριστικό και λειτουργικό σας κόστος. Οι υποδομές που έχουν δημιουργηθεί αλλά και η εμπειρία όλων αυτών των ετών, της επιτρέπουν να εξασφαλίζει ότι:

  • Είστε ασφαλής στο δρόμο.
  • Είστε απαλλαγμένοι από τις έγνοιες που σχετίζονται με την ιδιοκτησία ενός ταξί.
  • Κερδίζετε χρόνο, αφιερώνοντας όλη σας την ενέργεια στην εργασία σας.
  • Κερδίζετε χρήματα, αφού η χρήση εταιρικών αυτοκινήτων – ταξί  δεν επιβαρύνεται με φόρους, σε αντίθεση με την ιδιοκτησία, το μίσθωμα παραμένει σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασής σας και αποφεύγετε το κόστος διαχείρισης ενός ή περισσότερων αυτοκινήτων.
  • Έχετε ελευθερία στη διάθεση του κεφαλαίου.

Αντικατάσταση Παλαιού Οχήματος

Η επιχείρηση μπορεί να σας προσφέρει πληθώρα επιλογών σχετικά με την αντικατάσταση του επαγγελματικού σας αυτοκινήτου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο αντιπροσωπείας, ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο καθώς και αυτοκίνητα εισαγωγής με εγγύηση χιλιομέτρων και βιβλίο service αντιπροσωπείας. Η Auto Taxi Μακρυνιώτης αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, από την βαφή του έως το υπουργείο, ώστε το νέο σας αυτοκίνητο να είναι έτοιμο για δουλειά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Αγοραπωλησίες & Ανταλλαγές

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της ολοκληρωμένης αγοραπωλησίας ταξί, δηλαδή από την διαπραγμάτευση και συγκέντρωση των δικαιολογητικών έως και την παράδοση στο χέρι του νέου ιδιοκτήτη της επ’ ονόματί του αδείας. Οι υπηρεσίες δεν περιορίζονται μόνο στην επιτυχή ολοκλήρωση αγοραπωλησιών ταξί, αλλά επεκτείνονται σε πληθώρα τομέων όπως στην παροχή πάσης φύσης υπηρεσιών αναγομένων στην σφαίρα του ταξί.

Ενδεικτικά: έκδοση και ανανέωση διπλωμάτων, ειδικής κάρτας, ΚΤΕΟ, αλλαγή αμαξώματος, επισκευή-επιδιόρθωση ένεκα σύγκρουσης ή άλλη ζημιάς οχήματος, πληρωμή από ασφαλιστική, δανειοδότηση από Τράπεζα κ.α.

Επίσης, παρέχονται διεκπεραίωση-επίλυση κληρονομικών, φορολογικών και άλλων νομικά δυσεπίλυτων ζητημάτων κατόπιν συνεργασίας με έμπειρους νομικούς και φοροτεχνικούς συμβούλους.

Μίσθωση – Εκμίσθωση

Το αυτοκίνητο σας θα είναι πάντοτε σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση, καθώς υπάρχει μέριμνα ώστε να γίνεται η απαραίτητη συντήρηση του σε εξειδικευμένα συνεργεία όπως και να καθαρίζεται 2-3 φορές την εβδομάδα.

Ασφαλιστικά προγράμματα

Yπόδειξη κατάλληλων και εγγυημένων ασφαλιστικών προγραμμάτων σε επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες καθώς και αξιόπιστων χρηματοπιστωτικών λύσεων για τη χρηματοδότηση της επένδυσης των πελατών.

Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων με παροχή όλων των σχετικών υπηρεσιών, όπως πλήρη φροντίδα κατά το ατύχημα, μεταφορά ακινητοποιημένου οχήματος με μέσα της επιχείρησης, μέριμνα για τους παθόντες, υπόδειξη επιλεγμένων συνεργείων επισκευών με ειδικές τιμές ή ανάληψη επισκευών με ειδικές τιμές ή ανάληψη επισκευών με έξοδα της επιχείρησης και στην συνέχεια είσπραξη αυτών απ’ την ασφαλιστική εταιρεία, διεκδίκηση των νόμιμων αξιώσεων των παθόντων, νομικές και πρακτικές συμβουλές κλπ.

Μάθετε περισσότερα για τα Taxi Μακρυνιώτης, πατώντας εδώ.


Τελευταία νέα

Ακολουθήστε το taxianddriver.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο taxianddriver.gr.