Site icon Taxi & Driver

Ραδιοταξί: Άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας ειδικού ραδιοδικτύου

ραδιοδικτύου

Ραδιοταξί: Άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας ειδικού ραδιοδικτύου

Προκειμένου μια εταιρεία να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει ένα ειδικό ραδιοδίκτυο θα πρέπει προηγουμένως να υποβάλλει στην ΕΕΤΤ την πρότυπη αίτηση για την λήψη δικαιώματος χρήσης   ειδικού ραδιοδικτύου, πλήρως συμπληρωμένη, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται σε αυτή.

Η πρότυπη αίτηση χωρίζεται στο πρώτο μέρος (δήλωση καταχώρησης στο Μητρώο Γενικών Αδειών) στο οποίο αναφέρονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του ραδιοδικτύου (νομική μορφή, νόμιμος εκπρόσωπος κλπ) και πρέπει να συνοδεύεται από τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που υπάρχουν, και στο δεύτερο μέρος στο οποίο είναι η τεχνική περιγραφή του δικτύου και ουσιαστικά δεν απαιτεί κάποιο επιπλέον έγγραφο, εκτός από την υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας, όπως αναφέρεται στη τελευταία σελίδα της αίτησης. Η πρότυπη αίτηση καθώς και οι οδηγίες συμπλήρωσης υπάρχουν στο ιστοπεδίο της ΕΕΤΤ.

Πιο αναλυτικά:

Προϋποθέσεις 

Aπαιτούμενα δικαιολογητικά

α. Άδεια εγκατάστασης και εκμετάλλευσης ειδικού ραδιοδικτύου

ΣHMEIΩΣH:
● Oι αιτήσεις για ειδικά ραδιοδίκτυα που πρόκειται να λειτουργήσουν μέσα σε αεροδρόμια θα στέλνονται δια μέσου της Yπηρεσίας Πολιτικής Yπηρεσίας, η οποία και θα γνωμοδοτεί για την αναγκαιότητα χορήγησης των εν λόγω αδειών.
● Τα τέλη λειτουργίας του ραδιοδικτύου, εισπράττονται στο όνομα και για λογαριασμό της Ε.Ε.Τ.Τ και το προϊόν αυτών κατατίθενται σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της.

β. ανανέωση

γ. Τροποποίηση

δ. Eιδικά για την επέκταση του ειδικού ραδιοδικτύου απαιτείται:

Διαδικασία

Kατάθεση δικαιολογητικών στον αρμόδιο υπάλληλο της Yπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου εγκατάστασης του σταθμού βάσης του Ραδιοδικτύου

Διάρκεια έκδοσης της πράξης

Aπό 6 έως 12 μήνες.*
*O ακριβής χρόνος καθορίζεται κάθε φορά από τη Υπηρεσία που αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Κόστος

17,50 ή 88 ΕΥΡΩ

 

   ΑΔΕΙΑΣ   ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ  ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ  ΕΙΔΙΚΟΥ  ΡΑΔΙΟΔΙΚΤΥΟΥ

   ΑΝΑΝΕΩΣΗ  ΑΔΕΙΑΣ  ΕΙΔΙΚΟΥ  ΡΑΔΙΟΔΙΚΤΥΟΥ

   ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ  ΕΙΔΙΚΟΥ  ΡΑΔΙΟΔΙΚΤΥΟΥ

   ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ  ΑΔΕΙΑΣ  ΕΙΔΙΚΟΥ  ΡΑΔΙΟΔΙΚΤΥΟΥ

Exit mobile version