Site icon Taxi & Driver

Πωλείται: Skoda Octavia G-TEC για μέγιστη άνεση και οικονομία

skoda octavia g-tec

Πωλείται: Skoda Octavia G-TEC για μέγιστη άνεση και οικονομία

Η έκδοση της Skoda Octavia G-TEC με φυσικό αέριο έχει ήδη λύσει τα χέρια σε πολλούς επαγγελματίες της αγοράς, προσφέροντας ασύγκριτη οικονομία αλλά και άνεση στις μετακινήσεις.

Η Skoda Octavia G-TEC εφοδιάζεται από έναν κινητήρα 1.4 TSI απόδοσης 110 ίππων, ο οποίος λειτουργεί με φυσικό αέριο (CNG) και εναλλακτικά με αμόλυβδη βενζίνη. Διαθέτουν το στάνταρ πακέτο εξοπλισμού Green Τec που περιλαμβάνει τεχνολογίες, όπως είναι το σύστημα Start-Stop και το Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας Πέδησης κατά την επιβράδυνση, ενώ ο turbo κινητήρας πληροί τις νέες προδιαγραφές Euro6.

Αναφορικά με τις επιδόσεις της νέας Octavia G-TEC, η αυτονομία του μεσαίου μοντέλου -με αποκλειστική χρήση CNG– φτάνει τα 410 χλμ. με ένα και μόνο ανεφοδιασμό και με την κατανάλωση να βρίσκεται στα 3,5 κιλά/100 χλμ. σύμφωνα με την εταιρεία. Με τιμή του CNG στα 0.869 €/kg, το κόστος χρήσης μεταφράζεται σε λιγότερα από 3,4 ευρώ/100 χλμ., ενώ ο κάτοχος δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας καθώς η εκπομπή CO2 περιορίζεται στα μόλις 97 γρ./χλμ. Επιπλέον, η Octavia G-TEC επιταχύνει σε 10,9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, με τελική ταχύτητα τα 195 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι δύο δεξαμενές CNG έχουν συνολική χωρητικότητα 97 λτ. ή 15 κιλά υπό πίεση 200 bar. Είναι τοποθετημένες σε ειδικό και υψηλής αντοχής πλαίσιο κάτω από το χώρο αποσκευών, δίχως να επηρεάζεται η πρακτικότητα του αυτοκινήτου, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 460 λτ.

Γνώρισέ το – Αγόρασέ το

Η συγκεκριμένη έκδοση της Skoda Octavia G-TEC που παρουσιάζουμε αφορά σε μοντέλο του 2017, το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Ο κινητήρας φυσικού αερίου των 1.400 κυβικών αποδίδει 110 ίππους, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο. Πωλείται με την άδεια ή μόνο το αυτοκίνητο και είναι δεκτός κάθε έλεγχος.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.spanostaxi.gr και στο 210 5227182

 

 

Exit mobile version