Το «Γίδι» στη Μεταμόρφωση αφήνει το ψάρι για την παραλία και παίζει στο τερέν του κρέατος: φιγουράρει στα τσιγκέλια, στον ξύλινο πάγκο του χασάπη και στις ψησταριές!
Η κουζίνα βρίσκεται έξω, στα αριστερά της εισόδου του κτίσματος του ’50 με τους πέτρινους τοίχους, κλεισμένη με γυαλί, και από κάθε τραπέζι της αυλής με τις μεγάλες μουριές και τα γεράνια βλέπεις κανονική κρεατοπαράσταση. Άσε που με το που πλησιάζεις σε πιάνει από τη μύτη.
Αγγουροντομάτα, πατάτες, ωραία μαλακή φέτα, τζατζίκι και κάτι μακαρούνες βρασμένες σε ζωμό από κόκαλα και κεφαλάκια, που ποτίζουν γεύση προτού πασπαλιστούν με μυζήθρα, σου ανοίγουν την όρεξη. Και μετά προσγειώνονται μπροστά σου μια φοβερά νόστιμη συκωταριά στο τηγάνι της, κοκορέτσι, κοντοσούβλι πρόβειο και χοιρινό, μπιφτέκια, χειροποίητα λουκάνικα, μοσχαρίσιες και χοιρινές μπριζόλες (από Ιβηρικό χοιρινό ελληνικής εκτροφής ), σιδηρόδρομος και προβατάκι σιτεμένο. Στη μερακλίδικη χασαποταβέρνα στήνεται κάθε βράδυ κρεατοφιέστα κανονική.
Λεωφ. Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, 2102828848
Τελευταία νέα
- 5 συμβουλές για ξεκούραστη οδήγηση
- Οδική βοηθεια Vs Φροντίδα ατυχηματος
- Τι γίνεται όταν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο “μείνει” από ρεύμα;
Ακολουθήστε το taxianddriver.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο taxianddriver.gr.