Taxi & Driver
Kosmocar
Ν. Μαρτίνος, Kosmocar: Οι επαγγελματίες οδηγοί εκτιμούν το τρίπτυχο Τιμή-Χώροι-Αξιοπιστία

Ν. Μαρτίνος, Kosmocar: Οι επαγγελματίες οδηγοί εκτιμούν το τρίπτυχο Τιμή-Χώροι-Αξιοπιστία

Ο κ. Νίκος Μαρτίνος, Group Public Relations Manager της Kosmocar A.E. μιλά στο Taxi&Driver για την ξεκάθαρη υπεροχή της SKODA στον κλάδο των ταξί της Ελληνικής αγοράς και για τους στόχους της εταιρείας για το μέλλον.

Πώς θεωρείτε ότι έχει καταφέρει η SKODA να αποκτήσει αυτά τα μερίδια αγοράς;

Η SKODA επενδύει σταθερά τα τελευταία χρόνια στην αξιοπιστία των προϊόντων, την εξαιρετική σχέση αξίας-τιμής και τους καλύτερους χώρους σε κάθε μοντέλο που κατασκευάζει. Διατηρώντας αυτές τις αξίες και μετά από πολυετή δοκιμή των οχημάτων από επαγγελματίες οδηγούς, έχουμε καταφέρει ποσοστό διείσδυσης που αγγίζει το 80% στις πωλήσεις νέων οχημάτων TAXI στην Ελληνική αγορά.

Με βάση τις δικές σας έρευνες, «τι κερδίζει» τον επαγγελματία;

Οι επαγγελματίες οδηγοί εκτιμούν δεόντως το τρίπτυχο Τιμή-Χώροι-Αξιοπιστία. Ειδικά στον τομέα της αξιοπιστίας, τα οχήματα SKODA δοκιμάζονται δεκαετίες κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες οδήγησης και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιλογή των επαγγελματιών.

Ποιο το top μοντέλο της εταιρείας για το απαιτητικό επάγγελμα του αυτοκινητιστή ταξί;

Η SKODA Octavia είναι με μεγάλη διαφορά το πρώτο σε πωλήσεις ΤΑΧΙ μοντέλο της εταιρίας, καθώς προσφέρει εντυπωσιακούς χώρους για την κατηγορία της και φυσικά την απόλυτη αξιοπιστία SKODA. Τελευταία παρατηρούμε άνοδο στις πωλήσειςτης ναυαρχίδας της μάρκας, το νέο Superb που απευθύνεται σε επαγγελματίες ο οποίοι χρειάζονται για τους πελάτες ακόμη μεγαλύτερες ανέσεις και αίσθηση πολυτέλειας κατά τη μετακίνηση.

Ποιες οι συνήθειες των επαγγελματιών όσον αφορά στις After Sales υπηρεσίες; Προτιμούν το εξουσιοδοτημένο service;

Τα οχήματα μέχρι 4 ετών, παρουσιάζουν υψηλή πιστότητα στα συνεργεία SKODA. Κατά το παρελθόν είχε παρατηρηθεί τάση επιλογής ανεξάρτητων συνεργείων για συντήρηση παλαιότερων οχημάτων, με προφανή στόχο τη μείωση του κόστους συντήρησης. Το τελευταίο έτος, η Kosmocar δημιούργησε σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών service, ειδικά προγράμματα συντήρησης παλιότερων οχημάτων με τιμές ιδιαίτερα προσιτές, χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα ανταλλακτικών και υπηρεσιών στον πελάτη. Έτσι έχουμε παρατηρήσει μια τάση επιστροφής παλιότερων οχημάτων στα συνεργεία μας, ειδικά από πελάτες που αναγνώρισαν τη διαφορά στην ποιότητα των αυθεντικών ανταλλακτικών σε σχέση παρεμφερή που διατίθενται σε γενικά συνεργεία.

SKODA και εναλλακτικά καύσιμα. Ποια η άποψη σας; Είναι πλέον ώριμο το περιβάλλον και το κοινό ή έχουμε δρόμο ακόμη;

Ήδη, η SKODA με την Octavia προσφέρει την καθαρή αλλά και οικονομική πρόταση του κινητήρα βενζίνης / φυσικού αερίου (CNG) o οποίος εκτός από πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων προσφέρει εκπληκτική οικονομία στο κόστος χρήσης καθώς με ένα γέμισμα (15 κιλά CNG με κόστος 13,5€) μπορεί να διανύσει έως και 450 χιλιόμετρα. Πρακτικά, ο επαγγελματίας μπορεί να επιτύχει μείωση του κόστους κίνησης μέχρι και 50% σε σχέση με ένα αντίστοιχο όχημα με κινητήρα πετρελαίου!

Υπάρχει κάτι νέο που πρέπει να περιμένουμε από την SKODA στην αγορά ταξί;

Η SKODA διατηρώντας την κυριαρχία της στην αγορά ΤΑΧΙ συνεχίζει να εξελίσσει τους κινητήρες της έτσι ώστε στο μέλλον να μπορεί να προσφέρει ακόμα καθαρότερους και οικονομικότερους κινητήρες. Στην προσεχή διετία, θα δούμε νέους κινητήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου, υψηλότερης ιπποδύναμης και μειωμένης κατανάλωσης. Με την εμφάνιση κατάλληλης υποδομής στη χώρα μας, η SKODA θα παρέχει ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες για μέγιστη οικονομία και άνεση.


Τελευταία νέα

Ακολουθήστε το taxianddriver.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο taxianddriver.gr.