Site icon Taxi & Driver

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω της 85η Διεθνούς Έκθεσης

ταξι στους δρομους εν ωρα εργασιας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω της 85η Διεθνούς Έκθεσης

Για άλλη μία φορά πραγματοποιείται στη πόλη της Θεσσαλονίκης η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση της χρονιάς, η οποία θα συμπεριλαμβάνει πολλαπλές εκδηλώσεις, όπως ομιλίες, προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες. 

Όπως, ανακοίνωσε, λοιπόν η Διεύθυνση Τροχαίας της πόλης, από την έναρξη των εκδηλώσεων, δηλαδή από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και την λήξη της διοργάνωσης, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου,θα οργανωθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Στόχος των ρυθμίσεων θα είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, οι οποίες πρέπει να ολοκληρωθούν χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν λόγω της έκθεσης, συνεχίστε την ανάγνωση αυτού του άρθρου.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί;  

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Τροχαίας, καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα απαγορεύεται τόσο η κυκλοφορία όσο και η στάθμευση των οχημάτων. Μάλιστα, και τις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ.Αλεξάνδρου.

Ποια μέτρα θα ισχύουν από την Παρασκευή 10/09 έως την Κυριακή 12/09;

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου από τις 06:00 το πρωί μέχρι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 θα απαγορεύεται η μετακίνηση και η στάθμευση των οχημάτων στους παρακάτω κεντρικούς δρόμους: 

Ποιες αλλαγές θα γίνουν από την Πέμπτη 09/09 έως την Κυριακή 12/09;

Αντίστοιχα, από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 μέχρι τις 18:00 την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, οι οδηγοί θα απαγορεύεται να περάσουν από τους ακόλουθους δρόμους: 

Τι ρυθμίσεις θα γίνουν το Σάββατο 11/09;

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, ανάλογα την εξέλιξη των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: 

Ποιους δρόμους θα επιτρέπεται να ακολουθήσουν οι οδηγοί;  

Για την καλύτερη διευκόλυνση των οδηγών, η Τροχαία έχει ενημερώσει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σχετικά με τους δρόμους στους οποίους θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Μάλιστα, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στους δρόμους, θα βρίσκονται τοποθετημένοι τροχονόμοι σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης, οι οποίοι θα ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων. 

Ειδικότερα, λοιπόν, όσο οι συνθήκες των εκδηλώσεων το επιτρέπουν οι οδηγοί των οχημάτων θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από Ανατολικά προς Δυτικά της πόλης μέσω των οδών Κατσιμίδη, μέσω της Περιφερειακής οδού του Αγ. Δημητρίου και της Ολυμπιάδος. Επίσης, οι οδηγοί θα μπορούν να κατευθυνθούν από Δυτικά προς Ανατολικά μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου-Λαγκαδά, μέσω της Περιφερειακής οδού, καθώς και από τον δρόμο του Αγίου Δημητρίου. 

Πηγή: 

Exit mobile version