Site icon Taxi & Driver

Κινητοποιήσεις από τους οδηγούς ταξί της Ρόδου

ταξί Ρόδου

Κινητοποιήσεις από τους οδηγούς ταξί της Ρόδου

Την έντονη δυσαρέσκεια των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου προκάλεσε η γραφειοκρατία και η αδιαφορία των υπηρεσιών, με συνέπεια να μην μπορούν να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαγραμμίσεις και να δημιουργείται πρόβλημα σε διάφορες περιοχές της πόλης, στην κυκλοφορία.

Αυτό κατήγγειλε στο NotosNews και στην εκπομπή «Πρώτη Μετάδοση» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου κ. Θεοδόσης Καστανίδης, ο οποίος προειδοποίησε ότι εάν δεν έχει απάντηση από τον δήμο Ρόδου μέχρι την επόμενη Πέμπτη, θα βγει με συναδέλφουw του και συνεργεία για να κάνουν οι ίδιοι τις διαγραμμίσεις:

«Έχουμε αγοράσει 500 κιλά μπογιές για τις διαγραμμίσεις, με δικά μας έξοδα! Περιμέναμε από τον περασμένο Απρίλιο και μέχρι σήμερα δεν μας έχουν δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα γίνουν! Δεν θα περιμένουμε άλλο. Θα βγούμε με δικά μας συνεργεία και θα τις φτιάξουμε….» όπως τόνισε.

Επιπλέον, ο κ. Καστανίδης σχολίασε την έρευνα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου καθώς και το περιστατικό με την σύλληψη συναδέλφου του, ο οποίος συνελήφθη για μεταφορά προσφύγων ενώ το ταξί του είναι ακόμη κατασχεμμένο.

Exit mobile version