Site icon Taxi & Driver

Καθαρισμός συστήματος εξαγωγής καυσαερίων

εξαγωγή καυσαερίων

Καθαρισμός συστήματος εξαγωγής καυσαερίων

Ένα πρόβλημα που επηρεάζει κάθε αυτοκίνητο είναι η συσσώρευση των καταλοίπων άνθρακα σε ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (λάμδα, καταλύτης, τούρμπο, βαλβίδα EGR κ.α.).

Τα οχήματα που συνήθως διανύουν μικρές αποστάσεις ή είναι εξοπλισμένα με ανακυκλοφορία καυσαερίων, τούρμπο και άμεσο ψεκασμό εμφανίζουν συχνότερα αυτό το πρόβλημα γιατί ο κινητήρας σπάνια φτάνει στην απαιτούμενη θερμοκρασία αυτοκαθαρισμού.

Ένας μολυσμένος αισθητήρας λάμδα δεν μπορεί να καθορίσει σωστά την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον , ένας μολυσμένος καταλύτης οδηγεί σε μεγαλύτερες εκπομπές καυσαερίων.

Λύση

Με το OXICAT της PRO-TECHELLAS/BluechemGroup, μπορεί να καθαριστεί άμεσα και ολοκληρωτικά το σύστημα εξαγωγής. Είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης που αφαιρεί κάθε είδους κατάλοιπα και εμποδίζει την επαναμόλυνση.

Προστίθεται πριν το γέμισμα κάθε 3 μήνες και δρα αυτόνομα. Είναι κατάλληλο για κάθε είδος καταλύτη, βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα και υβριδικό κινητήρα.

 

Exit mobile version