Site icon Taxi & Driver

Η νέα μορφή του Ραδιοταξί Χαλκίδας: Πώς θα επηρεαστεί το επιβατικό κοινό

Ραδιοταξί

Η νέα μορφή του Ραδιοταξί Χαλκίδας: Πώς θα επηρεαστεί το επιβατικό κοινό

Το Ραδιοταξί Χαλκίδας άλλαξε μορφή και από Ένωση μετασχηματίστηκε σε Συνεταιρισμό αποκτώντας υπόσταση νομικού προσώπου.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κλάδου, παρουσιάζει οφέλη τόσο για τους ταξιτζήδες όσο και για το επιβατικό κοινό. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Κακαλιάς Νίκος μιλώντας στο evia365.gr εξήγησε τις αλλαγές που επιφέρει ο μετασχηματισμός σε κοινό και ταξιτζήδες.

«Το κοινό θα εκλάβει τις αλλαγές έμμεσα, ωστόσο, θα είναι καθοριστικές καθώς επιτυγχάνεται ο εκσυγχρονισμός. Μέσω της τεχνολογίας και των μέσων που πλέον χρησιμοποιούμε διευκολύνεται η μετακίνηση αλλά καθίσταται και πιο ασφαλής η διαδρομή» επισήμανε ο κ. Κακαλιάς.

Η νέα μορφή επιτρέπει, ταυτόχρονα, και την εξέλιξη και διευκόλυνση των επαγγελματιών οδηγών. «Τα οφέλη για το κλάδο είναι πολλά.  Δίνεται η δυνατότητα για συνεργασίες με φορείς και εταιρείες, καθώς με τις συμβάσεις έργου θα επιτραπεί η ευελιξία και ο υγιής ανταγωνισμός του Συνεταιρισμού. Ακόμη και οι εκπτώσεις σε ανταλλακτικά ή δυνατότητα συλλογικών διαφημίσεων και παράπλευρων δραστηριοτήτων αποτελεί ανάσα για το κλάδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακαλιάς.

Σε κάθε περίπτωση, ο μετασχηματισμός καθιστά το ταξί πιο σοβαρό ως μέσο μεταφοράς. Το Ράδιο Ταξί σταματά να αποτελεί μία απλή διαμεσολάβηση μεταξύ επαγγελματιών και επιβατών, όπως τονίζουν οι Χαλκιδέοι ταξιτζήδες.

Exit mobile version