Site icon Taxi & Driver

Φυσικό Αέριο (CNG): Θέλω πρατήριο κοντά μου!

CNG

Φυσικό Αέριο (CNG): Θέλω πρατήριο και στη… γειτονιά μου!

Πρατήρια καυσίμων φυσικού αερίου (CNG). Τι αξιολογεί το κοινό που ψάχνει τιμές και οικονομία, αλλά δεν το αφήνει αδιάφορο και το επίπεδο εξυπηρέτησης;

Τέσσερα είναι τα βασικά κριτήρια που δείχνουν οι έρευνες, ενώ ρόλο σημαντικό παίζει και η «σφραγίδα» (το όνομα της εταιρείας καυσίμων) που εγγυάται «καθαρό» καύσιμο και σωστή ποσότητα!

Πρώτα από όλα, το κοινό θέλει πρατήριο «στη γειτονιά του»! Μπορεί η οικονομία που του εξασφαλίζει η καύση του φυσικού αερίου, να είναι τεράστια. Μπορεί η αυτονομία που αποκτά με την χρήση φυσικού αερίου να είναι μεγάλη. Μπορεί η εναλλακτική που έχει –με το μοντέλο διπλού καυσίμου που διαθέτει- να του εξασφαλίζει πως δεν θα μείνει πουθενά. Μα σίγουρα (πόρισμα – απαίτηση του κοινού που προκύπτει σε κάθε σχετική έρευνα) ΟΛΟΙ –ιδιώτες ή επαγγελματίες– θέλουν πρατήριο «στη γειτονιά τους»! Αυτοί οι «τυχεροί» που ήδη έχουν ένα τέτοιο πρατήριο (φυσικού αερίου) κοντά τους είναι σίγουροι πως θα βρίσκουν:

Και θέλουν να: -λαμβάνουν super εξυπηρέτηση ανεξαρτήτως ώρας ή «βάρδιας» (γρήγορη, φιλική αντιμετώπιση και με σεβασμό σε διαδικασίες και εξοπλισμό του πρατηρίου και του αυτοκινήτου).

ΟΛΟΙ θέλουν να έχουν μερίδιο στην τεράστια και ΧΩΡΙΣ προβλήματα, εξοικονόμηση που προσφέρει ουσιαστικά η Αεριοκίνηση (CNG-Φυσικό Αέριο στο αυτοκίνητο)

Exit mobile version