Site icon Taxi & Driver

Ελεγκτή πίεσης ελαστικών σε πραγματικό χρόνο ανακοίνωσε η Xiaomi

Xiaomi

Ελεγκτή πίεσης ελαστικών σε πραγματικό χρόνο ανακοίνωσε η Xiaomi

Η 70 Mai είναι μία εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi και βγάζει διάφορα έξυπνα προϊόντα κυρίως για το αυτοκίνητο απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής.

Έτσι εκτός της κάμερας, αυτή την φορά έχει να μας παρουσιάσει ένα ελεγκτή πίεσης ελαστικών σε πραγματικό χρόνο! Τον ελεγκτή αυτό μπορείτε ήδη να τον βρείτε ήδη στο online κατάστημα της Xiaomi στα 349 γουάν (52$). Το TPMS (Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών) είναι το δεύτερο ABS, ένα σύστημα ασφαλείας που είναι απαραίτητο να υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα βάση τις διεθνής προδιαγραφές. Η μακροχρόνια οδήγηση υψηλής ταχύτητας, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των δεδομένων των ελαστικών, μπορεί να προβλέψει το οποιοδήποτε πρόβλημα, να βοηθήσει στην εξοικονόμηση των καυσίμων, στην μείωση της φθοράς και στην βελτίωση της οδηγικής αίσθησης.

Ο αισθητήρας πίεσης ελαστικών της 70 Mai, χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα στάθμης αυτοκινήτου, ο οποίος έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, διαθέτει ενσωματωμένη αντικλεπτική προστασία, είναι αδιάβροχος και ελαφρύς.

Ο δέκτης υιοθετεί τεχνολογία διπλής απεικόνισης και το όχημα σκανάρετε με μεγάλη ευκρίνεια ανά πάσα στιγμή. Η πίεση των 4 ελαστικών και η θερμοκρασία του ελαστικού εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στο ειδικό μηχάνημα/πλαίσιο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το σκανάρισμα γίνεται ανά 1 δευτερόλεπτο για την παρακολούθηση της γρήγορης διαρροής αέρα, με ακρίβεια 0,1Bar. Εφαρμόζει ηλιακή + USB φόρτιση της συσκευής, για να μπορείτε να την έχετε πάντα ενεργή, ενώ η οθόνη ενεργοποιείται με την κίνηση του αυτοκινήτου.

Exit mobile version