Taxi & Driver

“Cool cab” στο Λονδίνο για την αντιμετώπιση των 30°C

Οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ένα από τα βασικά προβλήματα για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου. Κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί την υπερβολική ζέστη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να μετακινηθεί με ένα ταξί, μέσα στο οποίο περιμένει ότι θα δροσιστεί. 

Με τις θερμοκρασίες, λοιπόν, στο Λονδίνο να εμφανίζουν ανοδική πορεία, φτάνοντας ακόμα και τους 30°C, η εταιρεία “Andrews Air Conditioning”, βρήκε τη λύση στο πρόβλημα, δημιουργώντας ένα ταξί, εν ονόματι “Cool Cab”,  το οποίο κατασκεύασε με κύριο στόχο να δροσίζει οδηγούς και επιβάτες. 

Τι περιλαμβάνει το “Cool Cab”; 

Το “Cool Cab” αποτελεί τη διέξοδο από τη ζέστη, η οποία φαίνεται ότι θα ταλαιπωρήσει το Λονδίνο για πάνω από ένα Σαββατοκύριακο. Ειδικότερα, το ταξί διαθέτει πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά, ώστε οι επιβάτες να έχουν μία άνετη και δροσερή διαδρομή. Πιο συγκεκριμένα, το ταξί έχει ένα υπερσύγχρονο και πολύ δυνατό air-condition, το οποίο καταφέρνει να παγώσει ολόκληρο το αυτοκίνητο. Παράλληλα, κοντά στη θέση των επιβατών υπάρχει ένα μικρό ψυγείο μέσα στο οποίο βρίσκονται πάντα διαθέσιμα δροσερά “ice lollies”. 

ένα ταξί, εν ονόματι “Cool Cab”,  το οποίο κατασκεύασε με κύριο στόχο να δροσίζει οδηγούς και επιβάτες.

Ποιες είναι οι μαρτυρίες των επιβατών από το καινούριο ταξί; 

Το καινούριο ταξί φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει τους επιβάτες, με τους Βρετανούς να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο εσωτερικού του “Cool Cab”. Μάλιστα, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας, το ταξί καταφέρνει να γλιτώσει τους πολίτες από την ταλαιπωρία των μεγάλων θερμοκρασιών της τελευταίας εβδομάδας. 

Το ταξί ήρθε να δώσει τη λύση σε ένα πρόβλημα πολλών χρόνων, το οποίο οι Βρετανοι προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν με το μετρό, μέσα στο οποίο πέραν της ζέστης που έπρεπε να ανεχτούν, έπρεπε να κουβαλήσουν και τις αποσκευές τους, γεγονός το οποίο μεγάλωνε την κούραση τους. 

Όσοι χρησιμοποίησαν ,λοιπόν, το “Cool Cab” ανέφεραν ότι η διαδρομή με το συγκεκριμένο ταξί, είναι σαν να τους μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο, μέσα στον οποίο η ζέστη δεν αποτελεί πλέον άμεση ανησυχία τους. Άλλοι, ταύτισαν τη κούρσα με το “Cool Cab” ως σκηνή από τη ταινία “Frozen”, ενώ πολλοί είπαν ότι η διαδρομή με το ταξί απετέλεσε για εκείνους ένα μικρό διάλειμμα από τον καύσωνα.  

Αντίστοιχα, ένας οδηγός ταξί, ο οποίος λειτουργεί την επιχείρηση του τα τελευταία 11 χρόνια, ανέφερε ότι το “Cool Cab” έχει υπερβεί κάθε φαντασία, αφού μετά από 10 καλοκαίρια στο Λονδίνο κατάλαβε ότι ένα αξιόλογο air-condition είναι απαραίτητο για να δουλεύει ευχάριστα μία ζεστή μέρα. Παραδέχθηκε ότι η οδήγηση με τα συνηθισμένα ταξί μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ δύσκολη, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό, για όλους όσους οδηγούν ταξί και βρίσκονται στη ζέστη όλη την ημέρα, να φροντίζουν τον εαυτό τους, προσπαθώντας να διατηρούν δροσερό το περιβάλλον εργασίας τους. 

Ποιες είναι οι μαρτυρίες της εταιρίας για το “Cool Cab”; 

Η εταιρεία δηλώνει ευχαριστημένη από τις αντιδράσεις τόσο των επιβατών όσο και των ίδιων των οδηγών, οι οποίοι προς έκπληξη όλων, “υποδέχθηκαν” με μεγάλη χαρά το καινούριο ταξί. Παρά το γεγονός ότι οι Βρετανοί δεν μένουν εύκολα ικανοποιημένοι όσον αφορά το καιρό, γιατί συνήθως επικρατούν έντονες καιρικές συνθήκες, με πολύ ζέστη, κρύο και υγρασία, φαίνεται ότι το “Cool cab” τους γοήτευσε. 

Τέλος, εκπρόσωποι της επιχείρησης δήλωσαν ότι το “Cool Cab” θα παραμείνει στους δρόμους του Λονδίνου, για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ γίνονται συζητήσεις ώστε να χρησιμοποιείται στο μέλλον καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Συμπερασματικά, 

Το “Cool Cab” απετέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία “Andrews Air Conditioning”, το οποίο κέρδισε, αφού όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το την άνεση που προσφέρει τόσο για τους επιβάτες όσο και τους οδηγούς, ενώ συμφώνησαν ότι πρόκειται για την ιδανική λύση σε μία ζεστή μέρα στο Λονδίνο.


Τελευταία νέα

Ακολουθήστε το taxianddriver.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο taxianddriver.gr.