Site icon Taxi & Driver

Autograts: Οι πιο συμφέρουσες προσφορές στην αγορά και ενοικίαση ταξί

Autograts

Autograts: Οι πιο συμφέρουσες προσφορές στην αγορά και ενοικίαση ταξί

Η AutoGrats είναι η εταιρεία με τις πιο συμφέρουσες προσφορές στην αγορά, την ενοικίαση αυτοκινήτου και ταξί, καθώς εισάγει η ίδια χωρίς μεσάζοντες, παρέχοντας τη δυνατότητα για τις καλύτερες τιμές.

Υπηρεσίες

Στην εταιρεία AutoGrats μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζικού δανεισμού από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Η xρηματοδότηση ξεκινά από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες εξόφλησης. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ πληρωμής ή έως και
36 έντοκες δόσεις. Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές κάρτες όλων των τύπων και όλων των τραπεζών, ενώ δυνατή είναι και η χρήση γραμματίων.

Ταξί Ενοικίαση

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εύρεση και εισαγωγή του αυτοκινήτου σας που προορίζεται για ταξί. Επίσης διαθέτει άδειες που ενοικιάζονται με ΟΑΕΕ.

Αγορές Ανταλλαγές Αυτοκινήτων

Άμεση αγορά του αυτοκινήτου σας μετρητοίς, εφόσον πληροί τα κριτήρια για την τήρηση του ποιοτικού στόλου της εταιρείας. Κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας, η Autograts πλήρως όλη την διαδικασία διεκπεραίωσης διαδικασιών για την αγορά του. Μπορείτε να ανταλλάξετε το αυτοκίνητο σας με νέο της επιλογής ανάμεσα στα επιλεγμένα αυτοκίνητα.

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Η Autograts ασφαλίζει το αυτοκίνητο σας με άμεση έκδοση του συμβολαίου σας σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης.

Βιολογικός Καθαρισμός

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας περνούν από διαδικασία βιολογικού καθαρισμού. Εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό καμπίνας αλλά και μηχανής καθώς και έλεγχο του αυτοκινήτου σε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της μηχανής.

Φανοποιία- Service

Δυνατότητα επισκευής του αυτοκίνητου σας σε συνεργαζόμενες πολύπειρες επιχειρήσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Για μικροχτυπήματα και γρατσουνιές, υπάρχει η δυνατότητα μικροεπισκευών, εφόσον το θέλει ο πελάτης και με τον πιο επωφελή τρόπο για εκείνον (τοπικό βάψιμο – μικρό επισκευές σε χαμηλό κόστος). Έλεγχος και service αυτοκινήτου.

Κορυφαία Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

Στην Autograts μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άψογη κατάσταση! Το κάθε ένα επιλέγεται μέσα από ελέγχους ιστορικού, χιλιομέτρων και μηχανικής κατάστασης που πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της Autograts στα τηλέφωνα 801 7007907 και 210 5124799 ή στο www.autograts.gr

Exit mobile version