Site icon Taxi & Driver

Αντιπαράθεση Κυρανάκη-Σπίρτζη για την UBER

UBER

Αντιπαράθεση Κυρανάκη-Σπίρτζη για την UBER

Σε παρέμβασή του ο πρόεδρος των οδηγών ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατηγόρησε την ΝΔ ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει την συγκεκριμένη αγορά “με θράσος και βία”.

Έντονη αντιπαράθεση στον αέρα του Ραδιοφώνου 24/7 του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη για την εταιρία UBER και τα δημόσια έργα.

 Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι “ο κ. Κυρανάκης είπε στην ΕΡΤ ότι συναντήθηκε με τον διευθυντή της UBER, αλλά το υπουργείο δεν τον γνωρίζει”. Πρόσθεσε ότι “πρόκειται για μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αλλά έχει έδρα αλλού και φοροδιαφεύγει”. Από την πλευρά του, ο κ. Κυρανάκης είπε το όνομα του διευθυντή της εταιρίας λέγοντας πως “πρόκειται για ένα νέο παιδί”.

Σε παρέμβασή του ο πρόεδρος των οδηγών ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατηγόρησε την ΝΔ ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει την συγκεκριμένη αγορά με θράσος και βία. «Σε λίγο, τη ΝΔ θα την ψηφίζουν μόνο οι καναλάρχες» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα δημόσια έργα, ο κ. Κυρανάκης κατηγόρησε τον κ. Σπίρτζη ότι έδωσε έργο “με απευθείας ανάθεση στον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα”. Ο υπουργός, απάντησε ότι “αυτά συνέβαιναν στο παρελθόν. Τα έργα πλέον δίνονται με διαγωνισμούς. Δεν δίνει έργα κανένας υπουργός”.

Exit mobile version