Taxi & Driver

4 top εργασίες από 2 top συνεργεία

4 top εργασίες από 2 top συνεργεία

Κάθε μήνα στα συνεργεία της Αττικής πραγματοποιούνται εκατοντάδες εργασίες σε ΙΧ και ΕΔΧ οχήματα, οι οποίες είναι ενδεικτικές της εξειδίκευσης της κάθε επιχείρησης σε ένα τομέα.

Αυτό τον μήνα μέσα από το Taxi&Driver θα παρουσιάσουμε κάποιες από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε 2 γνωστά συνεργεία της Αττικής και αφορούν εργασίες service –στην πρώτη περίπτωση- και εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου –στη δεύτερη περίπτωση.

Αντικατάσταση αντλίας βενζίνης

 

Μπορεί η αντλία βενζίνης να μην εμφανίζει συχνά προβλήματα στο αυτοκίνητο, αλλά όταν αυτό συμβεί η επισκευή ή αντικατάστασή της πρέπει να γίνει σωστά και ολοκληρωμένα, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης του οχήματος να είναι σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί να ασχοληθεί ξανά με αυτό το ζήτημα. Αυτό το Ford Focus των 1.600 κυβικών ήρθε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης για αντικατάσταση αντλίας βενζίνης. Οι έμπειροι τεχνικοί της KonCars πραγματοποίησαν άμεσα και αξιόπιστα την αντικατάσταση της αντλίας βενζίνης, προσφέροντας στον οδηγό τη σιγουριά για μια σωστή αλλά και οικονομική επισκευή του οχήματός του.

Αντικατάσταση κινητήρα

 

Αυτό το VW Polo των 1.200 κυβικών ήρθε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης για αντικατάσταση κινητήρα. Το αυτοκίνητο είχε διανύσει 125.000 χιλιόμετρα, μέχρι να βγάλει μια ζημιά που δε μπορούσε να επισκευαστεί αλλά χρειαζόταν άμεσα αντικατάσταση. Η εμπειρία και η αξιοπιστία των τεχνικών της KonCars εγγυήθηκαν ένα άρτιο αποτέλεσμα, ακόμα και σε ένα τέτοιο «βαρύ» service, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου άμεσα και σε καλή τιμή τη σιγουριά που χρειαζόταν για ασφαλείς μετακινήσεις χωρίς προβλήματα.

Φυσικό αέριο σε επαγγελματικό όχημα

 

Το Ford Transit φημιζόταν πάντα για την αντοχή, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του ως όχημα. Ένα χρόνο μετά τη μετατροπή του σε όχημα φυσικού αερίου από την εταιρεία, το συγκεκριμένο βαν της γνωστής εταιρείας μουσικών ειδών γίνεται διάσημο και για την οικονομία του. Οι τεχνικοί της ΑΦΟΙ Χάιδου εγκατέστησαν την κατάλληλη συσκευή CNG της ιταλικής εταιρείας Zavoli, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του κινητήρα σε όλο το φάσμα λειτουργίας του, τόσο στο φυσικό αέριο όσο και στη βενζίνη. H εξοικονόμηση χρημάτων από τη χρήση φυσικού αερίου ήταν θεαματική, με το CNG να κάνει για άλλη μία φορά αισθητή την τεράστια διαφορά του σε σύγκριση με τα άλλα καύσιμα!

Μετατροπή SUV σε φυσικό αέριο

 

Το HONDA CR-V έχει κερδίσει τη δημοτικότητά του χάρη στην ποιότητα συναρμολόγησης, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την αξιοπιστία του. Μετά από την παρέμβαση της ΑΦΟΙ Χάιδου για την εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου κερδίζει και στην οικονομία! Η μετατροπή του CR-V σε όχημα φυσικού αερίου συνδυάζει την χαρακτηριστική άνεση που προσφέρει στους επιβάτες το ιαπωνικό μοντέλο (στη συγκεκριμένη έκδοση η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να αναδιπλωθεί, κάνοντας τον χώρο αποσκευών δύο φορές μεγαλύτερο) με την τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει το CNG!

Θα μπορούσαν τέτοια παραδείγματα εργασιών να σας βάλουν σε σκέψεις ως προς την επιχείρηση την οποία επιλέγετε για μια αντίστοιχη δουλειά στο αυτοκίνητό σας; Σχολιάστε και πείτε μας τη γνώμη σας.

Exit mobile version